Arrangement

Lokal mat hvor og når du trenger det.

Catering Haugesund Hemningstad

Selskap og konfirmasjon

Husets koldtbord

Karbonader med stekt løk, Skinke, Steik med surkål, Roastbeef med remolade, Røkt laks med eggerøre, Kyllingvingeklubber med bbq, Spekemat med aioli, Reker med majones og egg, Røsti poteter med sweet & chili saus, Kyllingsalat med fetaost og pasta, Potetsalat. Inkl.brød og smør.


Luksus koldtbord

Karbonader med stekt løk, Reker med majones og egg, Røkt laks med eggerøre, Spekemat med aioli, Kylling vingeklubber med bbq, Røsti poteter med sweet & chili saus, Scampi fritert med sweet & chili saus, Calamaris, Skalldyrsalat, Stekt ris med scampi og grønnsaker, Gresk salat med tzatziki, Potetsalat. Inkl. brød og smør.

Catering Haugesund varmmat

Varmmat

Oksesteik med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus, Svinesteik med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus, Lammesteik med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus, Sursteik med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus, Røkt svinekam med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus Inkl.dessert.

Tapas

Tapasmeny

Kjøttboller i tomat saus, Kyllingspyd med sweet & chili og teriaki, Fritert scampi med sweet & chili, Stektris med skampi, Skampi på pinne i ulike smaker, Marinerte oliven, Pestomarinert kylling og pasta salat, Potet salat, Lefserulade med laks og kremost, Løkringer, Calamaris, Mozzarella sticks, Cheddar cheese peppers, Baconsurrede dadler. Inkl. Focaccia og aioli.

Smørbrød

Reker med majonese, Røkt laks med eggerøre, Karbonader med stekt løk, Steik med surkål, Skinke med eggerøre, Roustbiff med remolade.

Dessert

Dessert

Karamell pudding med krem, Dronning Maud. Fromasjer: Sjokolade, sitron, jordbær, appelsin, karamell

Barneselskap

Pizza barnemeny

Pizza

m/ brus

Pølse i brød barnemeny

Pølse

m/ pommes frites el. i brød og brus,

Hamburger barnemeny

Hamburgermeny

m/ brus

Kyllingnuggets

m/ pommes frites.

Avbestilling senest 48 timer før!

Vi forventer også at leietaker stiller med tilstrekkelig antall voksne for å sikre at selskapet går etter planen og ikke er til sjenanse for eventuelle andre brukere på huset.

Minnestundpakke

inkl dekking av bord, servering og rydding.

3 smørbrød ass. per pers

1 flaske 0.5l mineral vann

3 kaffekopper

Leie av lokale kommer i tillegg (ta kontakt for pris)

Scroll to Top