Koldtbord

Stort utvalg av koldtbord-varianter i Haugesund og omegn. 

Husets koldtbord

Karbonader med stekt løk, Skinke, Steik med surkål, Roastbeef med remulade, Røkt laks med eggerøre, Kylling vingeklubber med bbq, Spekemat med aioli, Reker med majonese og egg, Røsti poteter med sweet &chili saus, Kyllingsalat med fetaost og pasta, Potetsalat. Inkl.brød og smør.

Husets luksus koldtbord

Karbonader med stekt løk, Reker med majonese og egg, Røkt laks med eggerøre, Spekemat med aioli, Kyllingvingeklubber med bbq, Røsti poteter med sweet & chili saus, Scampi fritert med sweet & chili saus, Calamaris, Skalldyrsalat, Stekt ris med scampi og grønnsaker, Gresk salat med tzatziki, Potetsalat. Inkl.brød og smør.

Husets spekefat

Fenalår, spekeskinke, morrpølse, elgpølse, hjortepølse, fårepølse, rømme, eggerøre, potet salat, salat. Inkl.brød,smør og flatbrød.

Catering ost

Husets ostefat

Flere typer ost, med passende tilbehør.

Koldtbord:

Vi vet at god mat er viktig i ethvert vellykket arrangement. Derfor er vi stolte over å presentere vår omfattende meny av koldtbord i Haugesund, nøye sammensatt for å tilfredsstille enhver smak.

Husets koldtbord:

Vårt standard koldtbord er alt annet enn kjedelig. Her finner du en harmonisk blanding av tradisjonelle og moderne retter. Nyt klassiske karbonader med stekt løk, eller prøv vår roastbeef med remulade. For de som elsker sjømat, har vi røkt laks servert med hjemmelaget eggerøre samt reker med majones og egg. Kyllingvingeklubber med bbq-saus og spekemat med aioli sørger for en velrundet smaksopplevelse. Sidesalatene er like varierte, fra en kyllingsalat med fetaost og pasta til husets potetsalat. Den inkluderer også brød og smør.

Husets luksus koldtbord:

Hvis du ønsker å legge til et snev av luksus til din sammenkomst, er vårt luksus koldtbord det rette valget. I tillegg til favorittene fra vårt standard koldtbord, vil du også finne gourmet-retter som fritert scampi med en deilig sweet & chili saus og fristende calamaris. Den inneholder også stekt ris med scampi og grønnsaker. Gresk salat med tzatziki tilbyr en frisk kontrast, mens vår skalldyrsalat gir en smak av havet.

Husets spekefat:

Dette er spekefatet for de som setter pris på det lille ekstra. Fenalår, spekeskinke, og et utvalg av vilt-pølser som morrpølse, elgpølse, fårepølse og hjortepølse. Dette kompletteres med tilbehør som rømme, eggerøre, potetsalat og en frisk salat. Inkludert i dette alternativet er også et utvalg av brød, smør og flatbrød.

Husets ostefat

Vårt ostefat består av ulike oster, samt passende tilbehør.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille det koldtbordet i Haugesund og omegn som passer best til ditt arrangement.

Scroll to Top